Σχετικά με εμάς


Στην μπουτίκ ARTPOINT PAPASOTIRIOU θα βρείτε πληθώρα χειροποίητων αγαλμάτων, κοσμημάτων και δώρων άριστης ποιότητας & αισθητικής για όλες τις ηλικίες. Οι δημιουργίες μας είναι εμπνευσμένες από την Αρχαία Ελλάδα, με στόχο να αναδείξουν και να προωθήσουν τον οικουμενικό χαρακτήρα της χώρας μας.

Αυτό είναι το δεύτερο εγχείρημα της Οικογένειας Παπασωτηρίου, έπειτα από μια επιτυχημένη πορεία 40 χρόνων στον κλάδο του βιβλίου και του πολιτισμού. Το όραμά μας είναι να αναδείξουμε την πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδος δημιουργώντας κοσμήματα και αγάλματα υψηλής αισθητικής. Χάρη στην θέση της μπουτίκ μας στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος" καταφέραμε να γίνουμε ένα αγαπημένο σημείο αναφοράς για χιλιάδες επιβάτες κάθε χρόνο. Βασιζόμενοι σε αυτή την επιτυχία, επεκτείνουμε το φυσικό μας κατάστημα στον ψηφιακό κόσμο.

 

 

Η Ομάδα:

Νικολέττα Παπασωτηρίου (Ιδρύτρια)

 

 Efthimis_Papasotiriou_Artpoint_Papasotiriou

Ευθύμης Παπασωτηρίου (Συν-ιδρυτής)

 

Γένεση του Brand:

Τα ενδιαφέροντα της Νικόλ ήταν πάντα γύρω από την κουλτούρα, τον πολιτισμό και την κρυφή γνώση. Μετά από έρευνα αγοράς το 2010, συνειδητοποίησε ότι η πλειονότητα των αρχαίων ελληνικών αντιγράφων που προσφέρονται στο τουριστικό προσκήνιο της Ελλάδας ήταν πολύ κακής ποιότητας. Ως εκ τούτου, οραματίστηκε ένα κατάστημα μπουτίκ που θα πουλούσε χειροποίητα αντίγραφα μουσείων και κοσμήματα υψηλής ποιότητας, αισθητικής και αξίας.

Έτσι θα μπορούσε να μάθει περισσότερα για την αρχαία Ελλάδα, εξ ου και την πολιτιστική μας κληρονομιά, και ταυτόχρονα να μοιραστεί και να μεταλαμπαδεύσει αυτή τη γνώση στον έξω κόσμο.

Η αποστολή μας είναι να προωθήσουμε και να αναδείξουμε τον οικουμενικό χαρακτήρα της Ελλάδας. Αυτός είναι ο λόγος που κάθε προϊόν του Artpoint συνοδεύεται από μια ιστορική σημείωση τόσο στα αγγλικά όσο και στα ελληνικά. Αυτό το μέρος της αφήγησης από το κατάστημά μας έχει δημιουργήσει πιστούς πελάτες, οι οποίοι εκτιμούν πραγματικά αυτό που συμβολίζει κάθε αντίγραφο. Για παράδειγμα, εκτός από το κακό μάτι που είναι παγκοσμίως γνωστό, λίγοι γνωρίζουν ότι η κουκουβάγια είναι το ιερό πουλί της θεάς Αθηνάς και σύμβολο της σοφίας.

Η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα που σχετίζονται με την πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας με σκοπό την ενεργή προβολή του ελληνικού πνεύματος και πολιτισμού.

Στόχος μας είναι να παρουσιάζουμε προϊόντα από τους πιο καταξιωμένους, ευφάνταστους και αξιόπιστους δημιουργούς, καλλιτέχνες και προμηθευτές.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία.
Οκ, το κατάλαβα.