Πολιτική αποστολής

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η εταιρεία ARTPOINT PAPASOTIRIOU εξυπηρετεί πελάτες παγκοσμίως. Το κόστος αποστολής ποικίλλει από πόλη σε πόλη και από χώρα σε χώρα, ανάλογα με το προϊόν που επιλέξατε να αγοράσετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο διαμορφώσαμε μια συγκεκριμένη πολιτική αποστολής για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο δίκαιοι.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 3 έως 30 εργάσιμων ημερών (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προϊόντος). Εάν αδυνατούμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας λόγω ανωτέρας βίας (απεργίες, ακραίες καιρικές συνθήκες, κλπ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε. Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό e-mail.

ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

1. Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. ακραίες καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου, θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail.

2. To artpointpapasotiriou.gr δεν ευθύνεται για τυχόν ελλατωματικά προϊόντα. Σε περίπτωση που αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν, ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα επιστροφής του στην αρχική του συσκευασία εντός 10 ημερών, με τη δυνατότητα αντικατάστασής του προϊόντος ή επιστροφής των χρημάτων του.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Η παράδοση των παραγγελιών σας πραγματοποιείται με τις παρακάτω μεταφορικές εταιρείες:

- ACS courier,

- FedEx

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία.
Οκ, το κατάλαβα.